Naisartisti kääntää päät kauniilla hymyllään

post thumb
Musiikki
kirjoittanut Emmi/ 17 Jul 2022

Naisartisti kääntää päät kauniilla hymyllään

Oletko koskaan kuullut mainintaa Hollywood Smile? Se on juuri se, kun tunnettu näyttelijä astelee punaiselle matolle ja hymyilee valloittavasti. Hampaat ovat valkoiset, hammasrivi on suora eikä ylimääräisiä rakoja ole hampaiden välissä. Kaikki on niin täydellistä, että henkeä salpaa. Mutta onko Hollywood Smile vain tarkoitettu superjulkkiksille Amerikan mantereella, Hollywoodin kukkuloilla? Ei onneksi, valkoisia kauniita hampaita voi tavoitella kuka tahansa, sinä tai naisartisti unohtamatta miesartistejakaan. Mitä hampaille voi siis tehdä?

Miten hampaista saa valkoiset?

Useampi meistä inhoaa käydä hammaslääkärissä ja pelkkä ajatuskin siitä, että lääkäri kajoaa hampaisiin, saa kylmät väreet selkäpiihin. On kuitenkin syytä pitää mielessä, että kun kerran hoidattaa hampaansa kuntoon, pääsee hetken aikaa taas vähemmällä. Säännöllisellä hoidolla hampaat pysyvät kunnossa ja kaikkien riemuksi niihin voi saada kauniin valkoisen värin.

Tapoja on useampia. Yksi metodi on Hollywood Smile, jossa katsotaan ensin, että ikenet ja hampaat ovat hyvässä kunnossa sekä sen lisäksi oiotaan hampaat. Kun kaikki on valmiina, lisätään mahdolliset hammaslaminaatit sekä vielä valkaistaan ne hampaat, mihin ei tule laminaatteja. Tällä keinolla saadaan täydellinen Hollywood lookki ja hampaat näyttävät kauniilta pidemmän aikaa.

Kaikki eivät kuitenkaan halua näin pitkään projektiin, vaan haluavat päästä hiukan helpommalla. Totuuden nimessä on sanottava, että jotkut klinikat käyttävät nimitystä Hollywood Smile ja käytännössä se on vain hampaiden valkaisu. Tämä on hyvä tietää varsinkin, jos aiot vertailla hintoja keskenään. Todellinen Hollywood lookin luominen muodostuu useammasta eri toimenpiteestä ja sitä toimenpidettä ei voi verrata pelkkään hampaiden valkaisuun.

Tarvitseeko naisartisti valkoiset hampaat?

Kautta maailman on sellainen käsitys, että kaunis hymy ja valkoiset hampaat kertovat hyvästä itsetunnosta, terveydestä ja jonkinlaisesta vahvuudesta. Joillakin meistä on kauniit hampaat jo luonnostaan, jolloin mihinkään Hollywood -toimenpiteen kaltaiseen urakkaan ei tarvitse lähteä. Silloin riittää pelkästään hammaslaminaatit tai vain valkaisu. Laminaatti on tietynlainen hammaskuori, joka vain kiinnitetään omaan hampaaseen. Sillä saa hampaan näyttämään täydellisemmältä, koska se korjaa puutteita ja jonkinlaisia epäkohtia.

Laminaateilla saa kauniit hampaat ja niiden tuoma ratkaisu on pitkäaikainen, sillä ne, hiukan valmistusaineesta riippuen, kestävät reilusti yli vuosikymmenen. Jos niitä hoitaa huolella, ne kestävät vielä pidempään. Suomalaiset naisartistit tai sinä voitte vertailla hintoja, missä niiden teettäminen tulee kaikkein halvimmaksi. Ehkä halvinta ratkaisua ei kannata valita, mutta esimerkiksi Turkissa tehty operaatio on huomattavasti halvempi kuin Suomessa. Lisäksi Turkin taitotaso on hyvää, koska he tekevät näitä toimenpiteitä todella paljon. Matkalle lähtiessä voi pitää myös pienen loman, joten samalla saa hoidettua hampaiden lisäksi rentoutumista.

Tarvitseeko siis naisartisti kauniit ja valkoiset hampaat? Kieltämättä se näyttää upealta ja silloin hymyäkin voi tulla enemmän esiin, kun hampaat näyttävät kauniimmilta. Aina ei tarvitse miettiä, onko se turhamaista vai mistä on kysymys, sillä omat hampaat voivat näyttää tummilta, jos on juonut jo vuosia kahvia tai käyttää virvokkeita säännöllisesti. Valkoiset hampaat sopivat myös muillekin kuin pelkästään artisteille.

Hammaslaminaatti vai valkaisu?

Laminaatit ovat silloin erinomainen ratkaisu, jos hampaista on lohjennut paloja tai hampaiden välissä on huomattavan suuret raot. Se sopii myös niissä tilanteissa, jossa hampaat ovat värjääntyneet, kuten äsken jo mainittiin. Laminaatti ratkaisee monta ongelmaa ja niillä saa kauniin valkoisen värin lisäksi myös korjattua vahingoittuneet pinnat tasaisiksi. Se toimii myös hyvin vihlovien hampaiden korjaajana.

Hammaslaminaattien suosio on koko ajan nousussa ja siksi myös kilpailu kiristymässä toimenpiteiden osalta. Yhä useampi suunnistaa ulkomaille tekemään operaation, koska matkustamisesta huolimatta hinta on paljon alempi kuin Suomessa tehtynä. Onko järkeä ottaa laminaatteja silloin, jos omat hampaat ovat sileät sekä hyvässä kunnossa?

Hampaiden valkaisu on vaihtoehto silloin, jos hampaat näyttävät hyvältä ilman laminaattejakin. Valkaisuun on olemassa useampia menetelmiä ja niitä voi myös tehdä kotona. Tosin klinikalla tehtynä se on huomattavasti tehokkaampaa. Myös klinikoiden välillä on eroja ja ne ovat lähinnä menetelmissä. Valottimet ja valkaisuaineet saattavat erota toisistaan huomattavasti. Ennen tämän toimenpiteen suorittamista hampaat on puhdistettava klinikalla hammaskivestä ja sen jälkeen lopputulos on huomattavasti parempi.

Jos hampaan oma kiille on huomattavasti vaurioitunut, niin silloin valkaisu ei onnistu ja laminaatilla saadaan hampaaseen jälleen uutta kiiltoa. Näistä syistä onkin tärkeää, että klinikalla konsultoidaan tulevasta operaatiosta ja siihen valitaan juuri oikeanlainen toimenpide, josta on enemmän hyötyä kuin haittaa.

Naisartisti voi joutua miettimään hammasimplanttia

Joskus tulee vastaan niitä tilanteita, että hammasrivistöstä puuttuu hammas tai kaksi. Yksi mahdollisuus on laittaa siihen hammasimplantti. Se korjaa ulkonäköä huomattavasti, mutta myös pureskelusta tulee silloin helpompaa. Implantti näyttää aidolta ja oikealta sekä sillä on myös kestävä, joten se voi kestää eliniän.

Jos pari hammasta puuttuu vierekkäin saattaa myös kyseeseen tulla silta, joka korjaa kyseisen puutteen. Moni välttelee tekohampaita, koska ne tuntuvat huomattavasti väljemmiltä verrattuna implantteihin tai siltaan. Hinnoissa on tietenkin eroja, mutta mukavuus ratkaisee näiden valinnassa.

Kuten huomasit, on monta erilaista vaihtoehtoa saada hampaista valkoisia. Kaikki riippuu siitä, millainen tilanne suussasi on ja miten paljon haluat käyttää rahaa hammaskalustoosi. Hollywood -tyylinen hymy on jokaiselle haave ja jos hampaat ovat hyvät, selviää pelkällä valkaisulla. Jos pintoja pitää korjata, voi sen tehdä laminaateilla. Mikäli hampaita puuttuu, ovat implantit hyvä ratkaisu. Millainen toimenpide on sinulla mielessäsi?